To i tak pół darmo w normalnym sklepie to kosztuje 2000 PLN
[O1] Czy warto kupić KOMBI ELEGANCE 2001r 110KM SPRZEDAłA SI
Zwiń
X
-
[O1] Czy warto kupić KOMBI ELEGANCE 2001r 110KM SPRZEDAłA SI
Witam
Możecie napisać na co ew. mozna się nastawiać w sensie napraw przy tym przebiegu zakładając normalną eksploatację i jakie to są koszty części (oryginały i dobrej jakości zamienniki)? - robociznę mam za prawie friko
jaki tam moze być silnik: AHF? ASV?
Cena jaką sobie żąda to około 32000zł do negocjacji...
znalazłem taką i mysle poważnie nad nią ale jest kawał drogi aby ją zobaczyć...
dzięki z góry za pomoc
Orzeł
SPRZEDAłA SIę JUż!!!!! ((
-
-
Mam ahf z 2001r. Elegance, biały ,teraz 158k przebiegu. Polecam. Potarguj się bo ja na jesieni wydałem 25 kpln. Moja była salonowa i z oryginalną książką - to strasznie ważne. Musiałem wymienić amorki z tyłu i siłownik turbiny. Zwróć uwagę na turbinkę bo padają przy złym traktowaniu. Zawsze warto zobaczyć i podjechać do serwisu, żeby ktoś obejrzał - chyba, że masz zaprzyjaznionego mechaniora. Powodzeniabyła O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
-
...moje vozidlo maj 2002 i jest ASV ok.100kkm ( kraj docelowy Hiszpania reimport do Niemiec). wymienilem dotychczas zwykle materialy eksploatacyjne i tarcze hamulcowe,
cala reszta to moje zachcianki.
...duzo zalezy jakie trasy auto robilo, samochod ktory jezdzil dlugie trasy bedzie przy tym samym przebiegu duzo mniej wyeksploatowany niz taki ktorym ktos do kosciola dojezdzal !
Darek
Komentarz
-
Komentarz